Betrouwbare 3D printers met bedrijfszekerheid en ongekende innovatie

Ontdek high speed 3D printen van hoogwaardige toepassingen tegen lage kosten

UltiMaker S7 (Pro System)

3D print with always-on productivity.

Ontgrendel eenvoudig, altijd-aan 3D-printen met automatische materiaalverwerking, efficiënte luchtfiltratie en controle van filamentvochtigheid.

 • UltiMaker S7 – UltiMaker’s bekroonde, gereed voor composieten dubbele extrusie 3D-printer.
 • Material Station – een 6-spoel-voedingsapparaat met vochtigheidsregeling dat automatisch tussen materialen schakelt.
 • Air Manager – Een bovenkast die nu is ingebouwd in de UltiMaker S7 en tot 95% van ultrafijne deeltjes filtert.

Inclusief toegang tot het volledige UltiMaker-ecosysteem, waaronder:

 • UltiMaker Essentials – Een onbeperkt softwareabonnement voor bedrijven.
 • UltiMaker Cura – Volledige instellingen en compatibiliteit voor monitoring.
 • UltiMaker Digital Factory – Op afstand printen en beheren.
 • UltiMaker 3D Printing Academy – E-learningmodules.
 • Vanaf: €9.999,00 – excl. btw

Bekijk Productpagina

UltiMaker S7 3D Printer

Het vlaggenschip Ultimaker S-model. Als je alle toeters en bellen nodig hebt, heeft de S7 ze! Met een groot bouwvolume, dubbele extrusie en geharde feeder. De S7 wordt geleverd met functies en software-afstemming voor maximale veelzijdigheid en onbemand gebruik. Klaar voor toekomstige verbeteringen, zodat het voorop kan blijven lopen in de technologische revolutie.

Technologie: Gefuseerde filamentfabricage (FFF)

Type: Dubbele extrusie

Bouwvolume: 330 x 240 x 300 mm

Prijs: €7.499,00 – excl. btw

Bekijk Productpagina

UltiMaker Material System

Productiviteit om uw bedrijf te ondersteunen.

Naadloos integrerend met de UltiMaker S7 en de UltiMaker S5, herdefinieert de Material Station materiaalbehandeling om echte productie 24/7 mogelijk te maken. Laad tot zes materiaalspoelen in de vochtigheidsgecontroleerde kamer en slimme functies zorgen voor de rest – met composiet-geschikte feederwielen, filamentstroomsensoren en automatische overschakeling wanneer een materiaal op raakt. Nu kunt u verhoogde productiviteit en hogere kwaliteit productie bereiken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Snel en eenvoudig laden: Voorwaartse toegang voor maximaal zes materialen vermindert laadtijd tot enkele seconden.
 • Onderbroken printen: Sensoren detecteren wanneer een materiaalspoel eindigt en laden automatisch de volgende.
 • Vochtigheidscontrole: Intelligent atmosferisch beheer houdt de relatieve vochtigheid onder de 40%.
 • Eenvoudige installatie en monitoring: NFC-materiaalautoregistratie en naadloze integratie met UltiMaker-software.
 • Compatibel met composietmaterialen: Print onderdelen met hoge sterkte en unieke eigenschappen.
 • Onbeperkte configuraties: Houd uw meest gebruikte materialen klaar om af te drukken wanneer u ze nodig hebt – Ultimaker en filamenten van derden.

Vanaf: €2.999,00 – excl. btw

Bekijk Productpagina

UltiMaker S5

Het vlaggenschip UltiMaker S-model. Als je alle toeters en bellen nodig hebt, heeft de S5 ze! Met een groot bouwvolume, dubbele extrusie en een geharde feeder. De S5 wordt geleverd met functies en software-afstemming voor maximale veelzijdigheid en onbemand gebruik. Het is klaargemaakt voor toekomstige verbeteringen, zodat het aan de voorhoede van de technologische revolutie kan blijven.

Technologie: Fused Filament Fabrication (FFF)

Type: Dubbele extrusie

Bouwvolume: 330 x 240 x 300 mm

Vanaf: €5.499,00 – excl. btw

Bekijk Productpagina

UltiMaker S3

Als je op zoek bent naar een next-generation, gebruiksvriendelijke dubbele extrusieprinter die bijna elk model aankan zonder veel handmatige interventie, dan is de UltiMaker S3 de beste keuze.

Met een uitgebalanceerde set functies en een slimme dubbele extrusieopstelling zorgt de UltiMaker S3 voor eenvoudige en soepele werking, zelfs bij de meest complexe onderdelen.

Technologie: Fused Filament Fabrication (FFF)

Type: Dubbele Extrusie

Bouwvolume: 230 x 190 x 200 mm

Vanaf: €3.999,00 – excl. btw

Bekijk Productpagina.

UltiMaker S2 + Connect

De betrouwbare werkpaard. Te beginnen met een lagere prijs dan de UltiMaker 3 of S-serie printers. Het is niet ongebruikelijk om een UltiMaker 2+ te zien met meer dan 10.000+ printuren op de teller, die nog steeds dag in dag uit productieonderdelen produceert. Stevig gebouwd voor betrouwbaarheid en eenvoudig onderhoud. Het is de ideale printer voor een school of productieomgeving waar je gewoon onderdelen nodig hebt van uitstekende kwaliteit met herhaalbaarheid, dag na dag.

Technologie: Fused Filament Fabrication (FFF)

Type: Enkele Extrusie

Bouwvolume: 223 x 220 x 205 mm

Vanaf: €2.299,00 – excl. btw

Bekijk Productpagina

UltiMaker Kwaliteit

De kwaliteit van de prints die door de UltiMaker worden geproduceerd, spreekt voor zich. Met een standaardresolutie die vaak wordt gereserveerd voor “hoge” kwaliteit op andere printers, staan UltiMakers bekend om het produceren van fantastische resultaten met sterke lagenbinding, zonder dat je hoeft te knoeien met kalibratie. Dit stelt je in staat om je te concentreren op het ontwerp en de engineering van je onderdeel, in plaats van op je printer.

UltiMaker Platform

Dankzij de afstemming van UltiMaker-software (Cura), hardware en materialen is het eenvoudig om een overvloed aan materialen te printen die beschikbaar zijn voor FFF-printen. Voor alle UltiMaker-materialen zijn al voorinstellingen vooraf geladen op de printer en in de software, dus het gebruik van moeilijke technische materialen is net zo eenvoudig als altijd. Niet tevreden? UltiMaker heeft een open platform waarmee je ook materialen van derden kunt gebruiken, evenals gerecyclede kunststoffen (of andere gespecialiseerde materialen zoals koolstofvezelfilament).

UltiMaker Betrouwbaarheid

Terwijl veel bedrijven pronken met functies en opvallende trucs om de aandacht te trekken, zijn Ultimaker-printers lasergericht op de basisprincipes die een printer betrouwbaar maken. UltiMaker-machines hebben bewezen dat ze op het veld 15 tot 24 uur per dag gedurende een jaar kunnen werken zonder veel onderhoud, terwijl ze voortdurend productieonderdeel na productieonderdeel produceren. Betrouwbaarheid en herhaalbaarheid zijn essentieel als die deadline nadert.